EvenementOrganiseren.nl

@Noes ontzorgt en creëert waarde uit uw evenement!

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling

Vraag informatie op

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling

 

Wie is @Noes?

@Noes is een zeer ervaren en vooral goede samenwerkingspartner als het gaat om eventmanagement en conceptontwikkeling. Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weet @Noes precies wat belangrijk is in het voorbereiden en managen van een groot evenement, vooral op zakelijk gebied.

Wat doet @Noes?

@Noes richt zich op het totale eventmanagement voor evenementen waarin de ROI, de accountability en de waarde van uw evenement en organisatie centraal staan. Denk hierbij aan het creëren van complete belevenis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Natuurlijk is een evenement verzorgen leuk en gezellig voor uw relaties en de gasten die u uitnodigt. Maar het gaat vooral om het resultaat waardoor uw organisatie blijft bestaan. Dit hoeft niet altijd in cijfers meetbaar te zijn. Zoals bij de verkoop van een product of dienst. Door een evenement te organiseren wordt de waarde van uw organisatie, de loyaliteit van het personeel of de opdrachtgevers vergroot.

Zoekt u daarnaast tijdelijk een eventprofessional voor uw organisatie? @Noes levert eventprofessionals voor tijdelijke projecten, events of ter vervanging. Ook als u een eventprofessional zoekt ter ondersteuning van uw eigen team, bent u bij @Noes aan het goede adres. @Noes zet op basis van uw vraagstelling een eventmanager in die bij uw organisatie en team past.

Waarom @Noes?

@Noes werkt met diverse professionals die elk een eigen specialiteit hebben op het gebied van eventmanagement, concept & designontwikkeling en marketing & communicatie. Ook is elke professional gespecialiseerd een bepaalde branche. Met het samenstellen van een op maat gemaakt team van professionals uit het hele land, bereiken we het beste resultaat. Dit omdat elke organisatie en elk evenement anders is in wensen, behoeften, doelstellingen, cultuur en waarden en normen.

Activiteiten

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Productpresentatie.

Locatie/omgeving


Bereikbaarheid

  • Bereikbaar per openbaar vervoer
  • Eigen parkeergelegenheid
  • Nabij snelweg

Berichten van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x