EvenementOrganiseren.nl

NFGD Audiovisueel – Your story better told

NFGD Audiovisueel

Vraag informatie op

NFGD Audiovisueel

 

De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en is als eerste begonnen met het doorvertalen van de technologische audiovisuele ontwikkelingen naar facilitaire diensten.

Als gevolg bedenken, verhuren en verkopen wij nu alweer 70 jaar AV-installaties en AV-content. Wij geloven erin dat goede communicatie de wereld vooruit helpt, maar dat briljante communicatie de wereld, jouw organisatie, manier van werken of entertainen verandert.

De NFGD helpt jou graag bij het realiseren van deze verandering. Wij zijn er om jouw audiovisuele behoeften te vertalen naar briljante oplossingen die jouw verhaal/ jouw boodschappen/ jouw informatie/ jouw content beter vertellen en verspreiden. Met andere woorden: YOUR STORY BETTER TOLD.

De professionals van de NFGD werken vanuit één drijfveer: DINGEN WERKEN GEWOON. GOED ONTWORPEN DINGEN WERKEN BETER. GENIAAL ONTWORPEN DINGEN VERANDEREN ONS LEVEN. Door deze drijfveer kunnen wij jou ervan verzekeren dat we het onmogelijke mogelijk maken, uitzonderlijke producten leveren en flexibel, innovatief en betrokken zijn bij elke opdracht.

Wil je meer informatie over de NFGD? Neem dan gerust een kijkje op onze website: www.nfgd.nl of stuur een mailtje naar: info@nfgd.nl.

Activiteiten

NFGD Audiovisueel bevindt zich in de rubrieken Verhuur & verkoop, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Ontvangsten, Open dag, Persconferentie, Presentatie, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Seminar, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x