EvenementOrganiseren.nl

Handige, exclusieve meubels. Modubilo...Made to Move

Modubilo

Vraag informatie op

Modubilo

Met de houten panelen van Modubilo bouw in no-time je tafels, barren en krukken die staan als een huis. Zonder schroeven of gereedschap. Schuif, klik, klaar.

Simpel, stevig en elegant.

Na gebruik berg je Modubilo eenvoudig en compact op, zodat het weinig ruimte in beslag neemt bij opslag of transport.

Over Modubilo is goed nagedacht. Met de modulaire panelen kun je niet alleen heel veel verrassende combinaties maken. De materiaalkeuze en het slimme remontabele design maken Modubilo ook nog eens circulair, toekomstbestendig en duurzaam. Zo is één plus één altijd meer dan twee.

Met slechts acht SmartCarts vervoeren we meubilair voor tweehonderdvijftig gasten.

Minimale ruimte, maximaal uitpakken.

Modubilo is Made to Move. In SmartCarts brengen we alle panelen naar je toe. We zetten de meubels in elkaar om ze na afloop te demonteren en weer mee te nemen. Zo heb jij geen omkijken meer naar het meubilair en houd je de handen vrij voor het evenement.

De SmartCart is veelzijdig. Eerst gebruiken wij deze kar om meubilair te vervoeren. En daarna gebruik jij ’m als afzetruimte, bar of buffet. Zo snel kun je deze cart omvormen. Is de kar leeg? À la minute creëer je extra mogelijkheden zonder extra faciliteiten in te huren.

Modubilo. Made to Move.

Activiteiten

Modubilo bevindt zich in de rubrieken Decoratie & standbouw, Verhuur & verkoop, Decoratie evenementen, Standbouw, Styling en sfeerconcepten, Meubilair, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Symposium, Trouwfeest.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x