EvenementOrganiseren.nl

MK Producties, full-service congresbureau

MK Producties

Vraag informatie op

MK Producties

MK Producties is een full-service congresorganisatiebureau. Onze specialisatie is het organiseren van bijeenkomsten waarbij kennisoverdracht de basis vormt, zoals congressen, symposia, workshops en productintroducties.
Daarnaast organiseren wij ook met veel plezier feestelijke bijeenkomsten zoals een personeelsfeest, een Incentive of speciaal diner.

Sleutelwoorden in onze manier van werken:
Persoonlijk
Oog voor detail
Kostenbewust
Toegesneden op uw specifieke wensen
Professioneel

Ons bureau is niet gebonden aan één locatie. Er wordt net zo gemakkelijk in Amsterdam als in Athene gewerkt. Met dezelfde mate van zorg stellen wij op maat gesneden programma’s samen voor kleine (25) en grote (≥1.500) gezelschappen. MK Producties organiseert deze bijeenkomsten tot in het kleinste detail, van uitnodiging tot evaluatie. Daarbij staan  persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal.

Het is ook mogelijk om onderdelen van uw bijeenkomst door ons te laten organiseren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de selectie van de juiste locatie, het inhuren van externe partijen zoals catering en technische ondersteuning, of de on-site begeleiding zodat u zelf uw handen vrij heeft. Uw wensen en voorkeuren staan bij ons centraal om te zorgen voor een succesvolle bijeenkomst voor u en uw gasten.

Op de website krijgt u een indruk van een aantal van onze projecten: www.mkproducties.nl

Marischka Konings

Neem vrijblijvend contact met ons op om over uw volgende bijeenkomst te praten: mk@mkproducties.nl   of 035-5426745 Marischka Konings

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

MK Producties bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Evenementenbureau, Incentivebureaus, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Incentive, Kick-off.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x