EvenementOrganiseren.nl

Ontdek Friesland

Meet in Friesland

Vraag informatie op

Meet in Friesland

Op slechts een uur rijden van Amsterdam vind je een landschap waar Friese boerderijen in het gras liggen te dommelen.  De weidsheid van het landschap, de zilte lucht van de wadden en de frisse wind op het water geven je hét gevoel van vrijheid in een uniek landschap. Hijs de zeilen, ga de natuur in, beleef de duisternis, ga op culturele expeditie in Leeuwarden of bezoek de eilanden. Er is meer dan genoeg te doen voor je volgende incentive.

Kennis en Innovatie

Friesland is koploper op het gebied van watertechnologie. Bedrijven en kennisinstellingen werken samen op zoek naar innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van landbouw en dairy loopt Friesland voorop. We maken van onze weilanden weer levendige velden en gebruiken ze als decor voor culturele projecten. De Dairycampus trekt groepen vanuit de hele wereld naar het noorden om kennis op te doen over een duurzame zuivelsector. In 2017 werd Friesland uitgeroepen tot beste circulaire regio van Nederland. Met innovatieve projecten bouwt de provincie mee aan een nieuwe economie.  Leeuwarden-Friesland was Culturele Hoofdstad van Europa. Cultuur blijft ook in 2019 volop bruisen. Naast het koesteren van onze tradities en nuchterheid durven we ook vooruit te kijken en dingen radicaal anders aan te pakken. Al met al vormt Friesland een bron van inspiratie voor bedrijven uit alle sectoren.

Overnachten & locaties

Met meer dan 7000 bedden in Friesland en 750 in Leeuwarden is er voldoende ruimte om je congres te hosten. De ruim 128 eigentijdse locaties bieden tal van mogelijkheden voor je event of meeting.

Over Meet in Friesland

Meet in Friesland helpt je met het vinden perfecte locatie voor je event of dat ene bedrijfsuitje waar je al je collega's een plezier mee doet. Ook organiseren wij regelmatig site visits voor meeting- & eventplanners en plannen we locatiebezoeken en meet & greets op verzoek. 

Activiteiten

Meet in Friesland bevindt zich in de rubriek Evenementenbureau.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x