EvenementOrganiseren.nl

Madurodam Events

Madurodam Events

Vraag informatie op

Madurodam Events

 

Madurodam Events

Madurodam maakt van ieder (zakelijk) evenement een Nederlands hoogtepunt. Als themapark over de grote verhalen van Nederland biedt Madurodam oneindig veel mogelijkheden. Er is altijd een unieke link te maken tussen het event, de locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is.

Organiseer het groots in Madurodam!

De enige evenementenlocatie met dekking door heel Nederland én vertegenwoordiging van grote Nederlandse thema’s dankzij de 338 miniaturen, 21 interacties en 5 indoor attracties.

Tien zalen met een capaciteit van 12 tot 1.200 personen, inclusief toegang tot het park.

Met de bouw van de Waterwolf staat Madurodam dit jaar in het teken van watermanagement en 400 jaar landwinning.

De Feiten

Moderne zalen voor feestelijke evenementen tot 1.200 personen

Zalen voor zakelijke bijeenkomsten tot 300 personen

Exclusieve private dinings 

2 grote, zonnige terrassen

500 parkeerplaatsen

Uitvalswegen A12, A4 en A44 liggen op 5 minuten rijden

OV stopt voor de deur

Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen

Uitzicht over en natúúrlijk toegang tot alle hoogtepunten van Nederland   

Over Madurodam Events

Organiseer het groots in Madurodam

Madurodam is de enige evenementenlocatie met een dekking door heel Nederland. Als themapark over de grote verhalen van Nederland biedt de Haagse topattractie oneindig veel mogelijkheden. Leg ook een unieke link tussen jouw event, deze locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is.

Madurodam is met tien zalen en een capaciteit van 12 tot 1.200 personen de enige evenementenlocatie met een dekking door heel Nederland. Als themapark over de grote verhalen biedt het park oneindig veel mogelijkheden. Leg ook een unieke link tussen jouw event, deze locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is. Maak van jouw evenement ook een Nederlands hoogtepunt!

www.MadurodamEvents.nl

Madurodam, het park

Organiseer het groots in Madurodam

Madurodam, in 1952 opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor het goede doel, wil gasten inspireren met grote verhalen over Nederland. Via miniaturen, interacties én indoor attracties ontdekken gasten van de grootste publiekstrekker van Den Haag waar een klein land groot in is.

Waterwolf

Madurodam opent in september een nieuwe, spectaculaire indoor attractie: de Waterwolf. Een zinderende show over misschien wel Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer. In het levensgrote gemaal de Cruquius beleven gasten zelf hoe de Nederlanders met ’s werelds grootste stoommachine van water land maakten. Een verhaal over Hollandse daadkracht, over landwinning in de 19e eeuw, en hoe gemalen ons land tot op de dag van vandaag droog weten te houden.

Met de bouw van de Waterwolf staat Madurodam dit jaar in het teken van watermanagement en 400 jaar landwinning. Dit maakt de Waterwolf niet alleen een aanwinst voor reguliere gasten van het park, het biedt ook mogelijkheden om op het thema Water, landwinning en Hollandse daadkracht aan te haken bij de organisatie van zakelijke evenementen.

 

Activiteiten

Madurodam Events bevindt zich in de rubrieken Attractieparken, Congreszalen, Feestzalen en partycentra.

Locatie/omgeving


Berichten van Madurodam Events

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x