EvenementOrganiseren.nl

WILDLANDS, de meest avontuurlijke locatie voor uw event.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Vraag informatie op

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

 

WILDLANDS is een weergaloos dierenpark met een state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie. Van vergadering tot diner, van productpresentatie tot workshop en van personeelsfeest tot congres. De unieke combinatie van natuur, attracties en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van uw (zakelijke) evenement.

Onze multifunctionele zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en bieden ruimte voor groepen van 10 tot ruim 800 personen. De twee moderne en ruime theaterzalen zijn uitermate geschikt om een groot publiek toe te spreken. Voor vergaderingen of workshops zijn er zeven congreszalen. Voor recepties, diners en feesten creëren wij in een handomdraai ruimte voor groepen tot wel 4.000 personen.

Wij verzorgen horeca en catering naar wens. Onze chefkok verzorgt met zijn team heerlijke gerechten met verse ingrediënten. Naast de horecafaciliteiten in het theater hebben we twee sfeervolle restaurantlocaties in de jungle en naast de savanne.

Van jungletocht, safaritocht over de savanne tot poolexpeditie. Maak uw event compleet met speciale shows, attracties, voorstellingen of een spannende (avond)expeditie met een gids langs de meest bijzondere plekken van het park.

Ons professionele team medewerkers staat voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op: zakelijk@wildlands.nl

Activiteiten

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen bevindt zich in de rubrieken Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Presentatie, Productpresentatie, Seminar, Symposium, Workshops, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen, Vergadering, Dierenpark.

Locatie/omgeving


Berichten van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x