EvenementOrganiseren.nl

Met de hele zaak op een ander spoor

Spoorwegmuseum

Vraag informatie op

Spoorwegmuseum

 

 

Het Spoorwegmuseum is een museum met een prachtig visitekaartje: de entree in het historische Maliebaanstation. Het klassieke treinstation uit 1874 is in oude glorie hersteld en ademt 19e eeuwse grandeur, compleet met marmeren vloeren, kroonluchters en wachtkamers.

Aan de andere zijde van het spoor staat een indrukwekkende moderne museumhal waarin de hele geschiedenis van het spoor te zien, te ruiken en te voelen is. Met als centraal uitgangspunt: het museum als belevenis.


Van majestueuze wachtkamers tot industriële ruimtes tussen de indrukwekkende stoomlocomotieven, het Spoorwegmuseum heeft het allemaal.

Tijdens openingstijden kunt u al een congres organiseren tot 300 personen met verschillende subzalen. Buiten openingstijden kan dit zelfs tot 3000 personen!

De museale omgeving en prachtige treinen geven uw bijeenkomst of evenement altijd een stukje extra beleving. Een rondleiding behoort tot de mogelijkheden, net zoals een tussentijds bezoek aan de bijzondere museale attracties.

Daarmee biedt het Spoorwegmuseum uw gasten een leuke, enthousiasmerende plek voor een bijzondere dag. Het museum is centraal gelegen in hartje Utrecht met 200 parkeerplaatsen voor de deur, de trein stopt tijdens openingsuren midden in het museum.

Met de hele zaak op een ander spoor? Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Spoorwegmuseum bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Musea, Bedrijfsfeest, Presentatie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x