EvenementOrganiseren.nl

Spant!

Spant!

Vraag informatie op

Spant!

Wij zijn trots op de unieke aanpak van Spant, waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. Ook zijn we trots op ons duurzame beleid. Spant was in 2011 het eerste theater in Nederland dat duurzaamheid serieus op de agenda zette. Inmiddels durven we te stellen dat Spant een van de koplopers is binnen de theater en evenementenbranche als het gaat om duurzaam ondernemen.

Maar boven alles worden wij het meest gelukkig van tevreden gasten, blije medewerkers en bijzondere ontmoetingen!

#Onze gasten – onze gast in de spotlights

Iedere voorstelling, ieder evenement is voor ons pas een succes als de gast – van bezoeker tot artiest – verrast, voldaan, geprikkeld of juist ontspannen ons pand verlaat. Als onze gast een mooie ontmoeting rijker is en zich welkom voelde. Oprecht welkom. Wij doen er alles aan om dat te bereiken.

#De maatschappij – een podium voor cultuur en regio

Commercie en cultuur zijn bij Spant als Veldhuis & Kemper: ze gaan heel goed samen, versterken elkaar én kunnen niet zonder elkaar. Op zakelijk en emotioneel gebied. We hebben een cultureel en sociaal hart. En dankzij onze mooie commerciële activiteiten klopt het krachtig en het hele jaar door.

#De natuur – een podium voor de toekomst

We durven het te claimen: ieder bezoek aan Spant is 100% CO2-neutraal. Daarmee zijn we een van de duurzame koplopers binnen de theater- en evenementenbranche. Iets om trots op te zijn, maar ook iets om altijd scherp op te blijven. Daarom monitoren we onze uitstoot secuur. We draaien waar mogelijk aan de knoppen om het te verminderen. En compenseren het teveel door te investeren in duurzame projecten.

- Een podium voor iedere ontmoeting

- 18 flexibele ruimtes voor ieder event

- Zakelijke bijeenkomst? Van congres tot netwerkbijeenkomst

- Grote buitenlocatie. 25.000M2 aan groen

- Technische kennis. Door jaren lange ervating

- Spant is 100% CO2-neutraal

- Food om van te smullen, onder supervisie van chef-kok Dennism Huwaë

 

Meer vragen aan ons?

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of kijk op onze website.

sales@spant.org| 035 7504 705

Activiteiten

Spant! bevindt zich in de rubrieken Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Schouwburgen en theaters, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Symposium, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x