EvenementOrganiseren.nl

KAS meeting eventlocatie

KAS meeting-eventlocatie

Vraag informatie op

KAS meeting-eventlocatie

Op zoek naar een duurzame, unieke en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, evenement, webinar of congres? KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden biedt 14 verschillende ruimtes; van een 170m2 rooftop kas met veel licht en inspirerend uitzicht tot aan vergaderruimtes voor een kleiner gezelschap. Door onze centrale ligging in Nederland zijn we voor iedereen perfect bereikbaar. Zowel met de trein als met de auto!

Bij KAS kun je terecht voor congressen, (hybride) evenementen, vergaderingen en webinars. Jij kiest de vorm en de ruimte, wij zorgen voor de juiste faciliteiten. Denk aan lekkere koffie, een lunch uit eigen kas, maar ook aan presentatieschermen en goede wifi. Onze 14 ruimtes zijn verschillend ingedeeld, zodat er altijd een ruimte is die past bij jouw wensen en behoeften. Maar één dingen hebben ze gemeen en dat is duurzaamheid.

Onze meeting- en evenementenlocatie draait om duurzaamheid; van de groene gevel aan de buitenkant tot aan de gerecyclede en gepofte oude spijkerbroeken voor de isolatie. Wij zijn dan ook enorm trots dat KAS het ‘Green Key Goud’-certificaat heeft gekregen. Het is een mooi begin van onze ambitie om de meest duurzame meeting- en evenementenlocatie van Nederland te zijn!

Activiteiten

KAS meeting-eventlocatie bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Presentatie, Seminar, Symposium, Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x