EvenementOrganiseren.nl

Jaarbeurs MeetUp

Jaarbeurs MeetUp

Vraag informatie op

Jaarbeurs MeetUp

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de moderne, strak vormgegeven en flexibel in te richten zalen van Jaarbeurs MeetUp. Van inspirerende sessies en creatieve workshops tot interessante meetings en waardevolle trainingen. MeetUp bevindt zich in het Beatrixgebouw en is de plek voor elk type bijeenkomst en biedt ruimte voor creatieve ideeën. Wij toveren een zaal om tot elke gewenste sfeer inclusief inrichting, uitstekende foodservice en audiovisuele middelen. Eén ding is zeker: Jaarbeurs maakt ontmoetingen onvergetelijk.

Samen maken wij van jouw meeting een succes
Het Jaarbeurs-team zet zich elke dag in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op hun gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over inrichting en uitvoering. En werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie of een ruimte.

- Jouw wens staat centraal

- Flexibele mogelijkheden

- Horeca en catering service

- Evenementspecialisten in huis

- Meer dan 100 jaar expertise

- Technische ondersteuning

- Innovatieve faciliteiten

- Supervisor aanwezig gedurende hele meeting

- Centrale ruimtes voor catering en netwerkmomenten

Geef je doelstelling en wensen aan ons door, en wij regelen het voor je. Bij aankomst staat alles voor je klaar in de juiste opstelling en met de gewenste aankleding. Tijdens jouw meeting is een supervisor aanwezig die al jouw vragen beantwoord. De 30 verschillende zalen van MeetUp hebben allemaal daglicht, zijn flexibel in te richten, beschikken over comfortabele stoelen en bieden ruimte voor 2 tot 240 deelnemers.

Om jouw meeting succesvol te laten zijn, is het belangrijk om de juiste zintuigen te prikkelen. Iets zien, horen, ruiken, proeven en voelen kan bijdragen aan het verwezenlijken van je doelstellingen De frisse en open uitstraling van de zalen zorgen voor een rustige sfeer en nodigen uit tot interactie. Daarnaast heb je in elke zaal de mogelijkheid om gemakkelijk de kleur van het licht aan te passen naar de meest geschikte kleur voor het bijdragen aan jouw doelstelling.

Het start vanuit het hart
Jaarbeurs ligt centraal gelegen in het midden van het land, direct naast station Utrecht Centraal en dichtbij de snelweg. Op maximaal vijf minuten loopafstand van het station vind je alle locaties van Jaarbeurs. Het levendige centrum van Utrecht is om de hoek en heeft veel extra’s te bieden voor jouw gasten. Daarnaast vind je in de directe omgeving meerdere hotels met in totaal ruim 3.500 kamers.

- Middelpunt én ontmoetingsplek van Nederland

- Station Utrecht Centraal bevindt zich op vijf minuten loopafstand

- 30 minuten naar Schiphol met de auto én openbaar vervoer

- Meerdere hotels op loopafstand

- Extra voorzieningen en activiteiten in het centrum van Utrecht

- Groot eigen parkeerterrein

Neem contact met ons op
Wil je meer weten over het organiseren van jouw meeting in MeetUp? Bekijk onze website of vraag een rondleiding aan. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
+31(0)30 295 5888
meetings@jaarbeurs.nl

Zalen: 30

Capaciteit: 2 tot 240

Bereikbaarheid:

Auto
Als je met de auto naar Jaarbeurs komt, is het belangrijk van te voren te kijken op welk parkeerterrein je wil parkeren. Afhankelijk van de Jaarbeurs-locatie waar je naartoe gaat, kun je voor het dichtstbijzijnde parkeerterrein kiezen. We adviseren je om het navigatie-adres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen.

Bekijk de Jaarbeurs plattegrond en lees meer over parkeren bij Jaarbeurs.

Openbaar vervoer
Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Parkeercapaciteit: 4.300

Invalide toegankelijk: ja

Exclusief verhuurbaar: ja

Catering: Ja

Gebruik eigen catering: nee

Overnachten: in het centrum van Utrecht

Activiteiten:

- Vergadering

- Workshop

- Training

- Brainstormsessie

- Voorzieningen:

- Wifi

- Beamer

- Projectiescherm

- Flipover

- Geluidsinstallatie

- Videoconferencing

- Gouden greenkey

- Laptop

- Groot LCD scherm

- Computer

- Printers

- Vleugel

- Tribunes

- Interactieve touch screens

- Lichtinstallatie

- Airconditioning

- Meetingkoffer

- Vergaderkoffer

- Minibar

- Internet (draadloos)

- Licht verduistering

- Microfoon

- Trainers Toolkit

- Katheder

- Podium

 

Activiteiten

Jaarbeurs MeetUp bevindt zich in de rubrieken Beursgebouwen, Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Vergaderzalen.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x