EvenementOrganiseren.nl

Het Oude Stadhuys

Het Oude Stadhuys Gouda

Vraag informatie op

Het Oude Stadhuys Gouda

 

Jouw evenement in een monumentaal gebouw

Middenin het historische stadshart van Gouda staat Het Oude Stadhuys; één van de meest bijzondere gebouwen van de Randstad. Organiseer je evenement voor groepen tot 500 personen in deze locatie met karakter. Met tien verschillende zalen is er ruimte voor kleine én grote gezelschappen.

Historisch en middenin de stad

Inspireer gasten met deze prachtige locatie in de binnenstad van Gouda. Het Stadhuys is gebouwd in de vijftiende eeuw en al zijn we nu honderden jaren verder, veel van de authentieke elementen zijn goed bewaard gebleven. Als gasten de trap oplopen en binnen stappen in Het Oude Stadhuys zijn ze gegarandeerd verrast. De Burgerhal met zijn pilaren en de bijzondere ruimtes zijn echte bezienswaardigheden. Bovendien heb je vanuit de ruimtes een prachtig uitzicht op de binnenstad.

Alle ruimte voor zakelijke evenementen

Het Oude Stadhuys beschikt over alle ruimte die je nodig hebt voor je evenement. De locatie is door de verschillende ruimtes geschikt voor zowel kleine groepen als grotere groepen tot 500 personen. Begin met alle gasten tegelijk in de nok van Het Oude Stadhuys, waarna de subruimtes zich perfect lenen voor brainstormsessies of workshops. Natuurlijk is Het Oude Stadhuys voorzien van alle moderne faciliteiten voor een comfortabel event. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Stadhuys Gouda ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuis zijn diverse parkeermogelijkheden. Het station van Gouda ligt slechts op enkele minuten lopen!

Activiteiten

Het Oude Stadhuys Gouda bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Kastelen, land- en herenhuizen, Netwerkevenement / receptie, Workshops, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x