EvenementOrganiseren.nl

Big Tent Trailer

Big Tent Trailer

Vraag informatie op

Big Tent Trailer

 

Sfeervol evenement gegarandeerd! De Big Tent Trailer is mobiel en kan op iedere gewenste plaats ingezet worden. Deze trailer met ingebouwde stretchtent wordt in een handomdraai door onze medewerkers opgezet en voorzien van een trendy en landelijke meubilairlijn bestaande uit tafels, statafels en picknick- en loungesets. Zo ontstaat een overkapping van 200 m² (uitbreiding mogelijk) op bijvoorbeeld het parkeerterrein voor jouw bedrijfspand. In de gezellig ingerichte achterwand brand de knusse sfeerhaard. Een warm welkom!

Sfeervolle uitstraling
Houten palen en decoratieve items geven de big tent trailer een rustieke uitstraling. En de natuurlijke kleuren en materialen maken dat de gasten zich direct thuis voelen op deze bijzondere plek die wij overal kunnen creëren. Brandende vuurkorven en fakkels maken het plaatje compleet. Zo wordt een ongezellig bedrijventerrein of parkeerplaats omgetoverd tot een huiselijk decor voor jullie open dag, netwerkborrel, informele barbecue, uitgeserveerd diner of bedrijfs- of jubileumfeest. Indruk op je medewerkers of relaties gegarandeerd!

Natuurlijk ontbreekt het je gasten aan niets. Het team van De Preuverie voorziet jullie namelijk van hoogwaardig eten en drinken. Smaakvolle combinaties en fraaie presentaties zijn daarbij het uitgangspunt. Ook op het gebied van entertainment en activiteiten kunnen wij met jou meedenken.

Activiteiten

Big Tent Trailer bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Jubileumviering, Persconferentie, Trouwfeest.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x