EvenementOrganiseren.nl

Appeltern Adventure Gardens – de ultieme groene Event locatie

Appeltern Adventure Gardens

Vraag informatie op

Appeltern Adventure Gardens

Appeltern Adventure Gardens, het prachtige tuininspiratiepark in het Land van Maas en Waal, is samen met gerenommeerd eventbureau Brand Connection het nieuwe label gestart. Vanuit Appeltern Garden Events ontwikkelt deze betoverende locatie verder als dé ultieme groene eventlocatie.

Het is fijn te vergaderen en samen te komen met relaties, klanten of collega’s op een inspirerende plek. Appeltern Adventure Gardens bied je de mogelijkheid om plenair bijeen te komen in één van locaties verscholen in het groen, met een capaciteit van 200 personen. 

En we dagen je uit gebruik te maken van de unieke mogelijkheden van het tuininspiratiepark. Je vindt tientallen buitenhuisjes, weidse vergezichten, een prachtige kas, een base camp en natuurlijk 200 verschillende tuinen waar je in kleine groepjes buiten kunt trainen, brainstormen of samen kunt komen.  

Appeltern Adventure Gardens biedt puur natuur, inspirerend groen, geen haast, volop tijd en aandacht voor elkaar in een professionele setting waar aan alles gedacht is voor jouw zakelijke activiteit. Als je kiest voor deze accommodatie voor je event, betreed je de wereld van groen, natuur, inspiratie en beleving! 

Ontdek de mogelijkheden op: https://appeltern.nl/nl/zakelijk/

Activiteiten

Appeltern Adventure Gardens bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Opening.

Locatie/omgeving


Berichten van Appeltern Adventure Gardens

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x