EvenementOrganiseren.nl

Indrukwekkende streaming studio

Livestream Station

Vraag informatie op

Livestream Station

Met Livestream Station weet je je verzekerd van een bijzondere setting. Met haar  karakteristieke industriële uitstraling in combinatie met state-of-the-art streamingsoftware en videoapparatuur is dit dé setup voor jouw eigen unieke online evenement. De oorspronkelijke constructie van het pand is nog intact en details zoals de originele gele kraanbanen getuigen van een indrukwekkend industrieel verleden. Waar vroeger onze Nederlandse treinen werden getakeld hangen nu de spotlights klaar voor actie.

Jouw ideeën realiseer je bij ons
Bij Livestream Station regel je in één keer alles wat je  voor jouw evenement  voor ogen hebt. Van unieke locatie tot ervaren technici, van apparatuur tot streaming platform en als je wilt ook creatieve input.

Multifunctioneel
De studio van 300 m2 leent zich perfect voor hybride events en het opnemen en streamen van allerlei soorten producties. Productlanceringen, talkshows, webinars, trainingen: je kunt het zo gek niet verzinnen. Voor items als een voorbeschouwing is er eventueel een aparte ruimte beschikbaar. En wil je streamen met uitzicht op Utrecht? dan kan dit vanuit de Skybox.

Scherp tarief
Vanaf € 1.850 - excl. btw heb je de al mogelijkheid om gebruik te maken van de studio en vanaf € 3.350,- heb je een compleet verzorgde livestream inclusief voorbereiding, doorloop en een vier op afstand bedienbare 4K camera’s.

Zie voor meer info https://www.livestreamstation.nl

Activiteiten

Livestream Station bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x