EvenementOrganiseren.nl

Live Legends presents their online solutions

Live Legends

Vraag informatie op

Live Legends

Stap 1 - Storytelling

Wij geloven in de kracht van storytelling en dit is dan ook de eerste stap op weg naar het organiseren van een succesvol online evenement. Van jouw boodschap, maken wij een pakkend verhaal. Een verhaal waarmee je jouw doelgroep inspireert en vastgrijpt.

Stap 2 - Creatief concept 

Bij stap 2 transformeren wij jouw verhaal naar een creatief event concept met inspirerende content. We denken na over de inhoud en opbouw van de show, het stage design en welke muziek bij jouw verhaal past. Door interactie versterk je de beleving van de bezoeker thuis: Stay Home, Experience Live!

Stap 3 - Innovatie door technologie

Wij houden van innovatie en technologie. Bij stap 3 gaan we de uitdaging aan om jouw event in een ultra modern jasje te steken. Vanuit huis presenteren, vanaf de Chinese Muur, een green screen studio in New York, het kan allemaal, maar je bent ook welkom in onze eigen studio’s in Abcoude.

Stap 4 - The stage is yours

Live of pre-recorded, jouw congres, zakelijk- of publiek evenement gaat van start. Uiteraard in een veilige omgeving (coronaproof). Wij hebben de regie in handen en ondersteunen je gedurende het gehele event, zowel op technisch als organisatorisch vlak. Stap 4 is jouw moment om het podium te betreden!

Stap 5 - Legendary Live event experience

De laatste stap is het creëren van een blijvende herinnering aan een uniek en krachtig evenement. Jouw merk laat een onvergetelijke indruk achter bij de bezoekers thuis: Een ‘Legendary live event experience’

Activiteiten

Live Legends bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x