EvenementOrganiseren.nl

Dé winter evenementenlocatie van Amsterdam

Zuidpool

Vraag informatie op

Zuidpool

 

Zuidpool is een grote eventlocatie in Amsterdam met internationale allure. U kunt hier de meest uiteenlopende events boeken van groepen vanaf 50 tot wel 2000 personen. Denk aan een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, oud & nieuw feest, maar ook een vergadering, teamuitje, sit-down diner en zelfs een trouwerij. Knallende personeelsfeesten, stijlvolle (kerst)diners of spetterende zakelijke bijeenkomsten, op Amsterdamse evenementenlocatie Zuidpool kan alles.

Alles wat nodig is om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken is aanwezig. Door ons unieke modulaire inrichtingssysteem is er voor ieder soort bijeenkomst een sfeervolle en passende ruimte te creëren, van klein en intiem tot groots en meeslepend. 

Al het sfeervolle dat de eerste en laatste maanden van het jaar te bieden hebben, hebben wij zowel binnen als buiten voor u verzameld. Welkom op Zuidpool!

Activiteiten

Zuidpool bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Restaurants, Strandpaviljoens, Trouwlocaties, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Netwerkevenement / receptie, Trouwfeest.

Locatie/omgeving


Berichten van Zuidpool

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x