EvenementOrganiseren.nl

Rotterdam Ahoy

Rotterdam AHOY

Vraag informatie op

Rotterdam AHOY

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor grote concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen. Daarnaast beschikt Ahoy ook over een drie verdiepingen tellend Congres- & Vergadercentrum, inclusief modern restaurant. Eind 2020 wordt de bouw van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre opgeleverd, een bouwproject dat 30,000m2 aan gloednieuwe zalen, foyers, exporuimtes en een indrukwekkend auditorium (RTM Stage).

Rotterdam Ahoy verkeert in de unieke positie dat we kunnen bogen op een rijke traditie die onze mensen eigenhandig hebben gecreëerd. Juist door continu te innoveren, respecteren we onze heritage. We investeren in mensen, in samenwerkingen en in creatie. Daarbij geloven we in Rotterdamse duidelijkheid. In doorpakken. In resultaten. Van onszelf en van iedereen die met ons bouwt aan het nu en aan de toekomst verwachten wij niets minder dan excellentie. Met als hoogste doel: meer dan tevreden bezoekers & relaties en het waarborgen van continuïteit en duurzame groei.

RTM Stage

RTM Stage is een unieke zaal: niet alleen zal het de perfecte concertzaal met een capaciteit van 7.000 personen worden, tevens is de zaal in een mum van tijd om te toveren tot de grootste theaterzaal /auditorium van Nederland met 2.750 stoelen en een XL seated variant met 4.000 stoelen. Het biedt daarmee de ideale ruimte en faciliteiten voor concerten, comedy, plenaire sessies en theaterproducties.

De zaal heeft meerdere balkons, comfortabele stoelen en moderne akoestiek voor perfect geluid. Ready to move?

Activiteiten

Rotterdam AHOY bevindt zich in de rubriek Eventlocatie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x