EvenementOrganiseren.nl

JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event

Jan Verhuur

Vraag informatie op

Jan Verhuur

 

JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event? Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere materialen. Van een antieke filmprojector tot een compleet vliegtuig-interieur en duizenden items daartussenin. Ze combineren deze unieke verzameling met de ervaring en deskundigheid van professionele decorateurs, tot bijzondere thema-concepten. Geen standaard verhuur maar vintage materialen die met liefde onderhouden en gerestaureerd zijn.

JAN Verhuur is een jong, vernieuwend en fris bedrijf dat razendsnel nieuwe verhalen visualiseert. Verhalenvertellers zonder tekst, want volgens JAN Verhuur zegt één beeld meer dan duizend woorden.

Een verhaal wordt gecreëerd met het gebruik van bijzondere eyecatchers, exclusieve inrichtingen en duizenden authentieke accessoires en decoraties. Met meer dan 2300 m² aan vintage materialen is er voor elk evenement een passende invulling te vinden.

Een flexibel team verzorgt bijzondere inrichtingen die uitblinken in originaliteit, creativiteit en details. Heb je zelf al een duidelijk beeld van de gewenste inrichting? Ga dan naar de webshop en kies hier de inrichting, rekwisieten en sfeerdecoratie die jouw feest, beurs, congres of theaterproductie onvergetelijk maken.

JAN Verhuur gaat altijd voor het wow-effect. Met de inrichtingen en juiste accessoires die ze realiseren, wordt jouw evenement, beurs, congres, theater- of filmproductie een levendige herinnering. Nieuwsgierig geworden wat ze voor uw evenement kunnen betekenen? Neem een kijkje op de website: www.janverhuur.nl of neem contact op met Linda, Daan of Boy: 030 753 12 34.

Activiteiten

Jan Verhuur bevindt zich in de rubrieken Decoratie & standbouw, Verhuur & verkoop, Bedrijfsfeest, Beurs, Congres / Seminar, Jubileumviering, Opening, Personeelsfeest, Trouwfeest, Dinnershow, Vergadering, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Jan Verhuur

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x