EvenementOrganiseren.nl

ID310 | Creative event agency

ID310

Vraag informatie op

ID310

 

ID310 ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en bedrijven. Evenementen zijn ons vak, onze drijfveer. We geloven in de kracht van events en deze overtuiging zorgt ervoor dat we ons dagelijks laten inspireren en verwonderen. Met creatieve en verrassende concepten als resultaat, die leiden tot kwalitatief hoogstaande producties.

Ons werk is effectief en altijd gebonden aan marketing- en/of communicatiedoelstellingen van onze klanten. Maatwerk, creativiteit en beleving zijn voor ons logische ingrediënten, geen productie is hetzelfde. Met unieke concepten brengt ID310 het verhaal en de identiteit van haar klanten tot leven, waarbij we de doelgroep herkennen, aanspreken en verrassen.

ID310 is een full-service event agency met een enthousiast team aan creatives, graphic designers, event managers en producers. Wij zijn professionals met een gedeelde passie voor het creëren van belevingen. ID310 staat voor ontzorgen en is partner in events van het begin tot het einde.

We would love to be creative with you!

Activiteiten

ID310 bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Productlancering.

Locatie/omgeving


Berichten van ID310

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x