EvenementOrganiseren.nl

Dé eventpartner van ondernemend Nederland!

D&B Eventmarketing

Vraag informatie op

D&B Eventmarketing

 

Al meer dan 30 jaar creëert D&B Eventmarketing (Dechesne & Boertje) waardevolle events. Als eventpartner helpen wij organisaties hun dromen en ambities te realiseren. Samen maken we eigenzinnige verhalen die langdurig impact hebben. Met events die raken en verbinden. Daarbij kun je denken aan een wervelend event om de visie en waarden tot leven te brengen, een jubileumviering om de ambities van je bedrijf te ondersteunen, een relatiemarketing programma dat het DNA van je organisatie ‘ademt’ of een congres waar je gasten vol energie de deur uitgaan.

Wij geloven in een campagne-matige aanpak van het event: het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Een eenmalig event krijgt meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap. Die visie hebben wij gekoppeld aan methodes ('boosters') om meer uit je event te halen. D&B heeft de eventboosters opgeschreven in handige 'Little Pink Books'. Op www.db-eventmarketing.nl kan je ze gratis downloaden.

D&B Eventmarketing bestaat uit een team van 23 bevlogen professionals. Wij werken volgens 5 principes (Vuur, Vakmanschap, Vindingrijkheid, Vertrouwen en Verdieping) voor opdrachtgevers als FloraHolland, ING, Fonds Gehandicaptensport, KPN, de Goudse, TomTom, Nuon, ARCADIS, Nyenrode, Secretary Plus, Schiphol, Robeco, Sigma, Ricoh en VvAA.

 

Activiteiten

D&B Eventmarketing bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Productlancering, Advies, regie en technische productie.

Locatie/omgeving


Berichten van D&B Eventmarketing

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x