EvenementOrganiseren.nl

Het AFAS Circustheater

AFAS Circustheater

Vraag informatie op

AFAS Circustheater

 

Het AFAS Circustheater gelegen in Scheveningen is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 1820 personen.

Je zoekt naar een congreslocatie in Scheveningen met meerdere subzalen en met een uitstekende bereikbaarheid. Dan ben je bij het AFAS Circustheater aan het goede adres!

Met gastvrijheid op het hoogste niveau en enthousiaste en professionele medewerkers organiseren wij samen met jou het ideale evenement.

Op 10 minuten rijden van de N44 en de N440 en met een tram- en bushalte naast de deur is het AFAS Circustheater goed bereikbaar. Een parkeergarage naast het theater zorgt voor voldoende parkeergelegenheid. 

Het theater beschikt over een grote theaterzaal waar 1820 mensen in kunnen. De zaal kan eventueel verkleind worden tot een capaciteit van 200 personen. Daarnaast zijn er nog 10 diverse, impressieve subzalen. Aan de buitenzijde van het theater hangt een groot ledscherm waar jouw logo kan worden getoond voor een spectaculair effect en goede herkenbaarheid.

Benieuwd geworden naar hoe wij jouw ideeën over het evenement omzetten naar werkelijkheid? Vul het informatieformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Activiteiten

AFAS Circustheater bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Schouwburgen en theaters.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x