EvenementOrganiseren.nl

Conference, event & incentive travel apps

Twoppy B.V., Event Communication

Vraag informatie op

Twoppy B.V., Event Communication

Programma & informatie

Deelnemers aan het evenement zullen met de twoppy event app altijd op de hoogte zijn van het wie, wat, waar en wanneer rondom het evenement. Daarnaast biedt de app uitgebreide mogelijkheden om handige informatie te verstrekken zodat deelnemers goed voorbereid aan het evenement kunnen deelnemen.

Netwerken

Naast het bieden van een interessant programma is het vaak net zo interessant voor deelnemers om te zien wie er nog meer aanwezig zullen zijn. Via de interactieve deelnemerslijst kan men elkaar vinden en in-app messages met elkaar uitwisselen. Netwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Polling & Voting

Betrek het publiek door ze te laten participeren in de presentaties. Deelnemers kunnen eenvoudig via de app reageren op vragen en/of stellingen van de spreker. Start de discussie en krijg inzicht in de mening van het publiek.

Save a tree… and some money

Met de app reduceer je je kosten op het drukwerk wat er bovendien meteen voor zorgt dat het evenement een stuk groener wordt. Vergaderdocumenten, presentaties, foldermateriaal, het kan allemaal via twoppy beschikbaar worden gesteld.

Ervaar de app zelf

De twoppy event app is geschikt voor zeer uiteenlopende evenementen. Om een beeld te schetsen van wat de mogelijkheden zijn open je een van de volgende url’s in de browser van je mobiele telefoon:

Voor de congres demo app:  app.twoppy.com/demo

Voor de incentive travel demo app: app.twoppy.com/trip

 

Activiteiten

Twoppy B.V., Event Communication bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Event app, Congres / Seminar, Incentive, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Berichten van Twoppy B.V., Event Communication

Reviews