EvenementOrganiseren.nl

Héman Verhuurservice 'kwaliteit is onze basis'.

Heman Verhuurservice

Vraag informatie op

Heman Verhuurservice

Meest complete verhuurder

Sinds jaar en dag geldt bij Héman Verhuurservice maar één simpele lijfspreuk: ‘kwaliteit is onze basis’. Héman is een verhuurbedrijf dat verhuurt aan grote evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor kleinere en zelfs particuliere activiteiten kunt u bij Héman terecht voor een compleet verhuurassortiment.

Meer dan 2500 verhuurartikelen

Héman Verhuurservice levert horecamaterialen voor de meest uiteenlopende gelegenheden door het hele land en is een begrip in de Nederlandse evenementenbranche. U kunt bij Héman terecht voor de laatste trends op het gebied van partyservice en catering. In onze webshop en catalogus vindt u meer dan 2500 verhuur artikelen op voorraad. Al onze verhuurmaterialen voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Wij voorzien u graag van; meubilair, inrichting, keukenapparatuur, buffettoebehoren, biertaps, tenten, barbecues, glazen, servies, linnen, bestek en feestartikelen.

Activiteiten

Heman Verhuurservice bevindt zich in de rubrieken Decoratie & standbouw, Verhuur & verkoop, Decoratie evenementen, Styling en sfeerconcepten, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Ontvangsten, Personeelsfeest, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Bereikbaarheid

  • Bereikbaar per openbaar vervoer
  • Nabij snelweg
  • Parkeerplaatsen

Reviews