EvenementOrganiseren.nl

EventAssist verzorgt het complete uitnodigings- en registratietraject voor evenementen!

EventAssist

Vraag informatie op

EventAssist

EventAssist verzorgt het complete uitnodigings- en registratietraject voor evenementen. Samen met jou creëren wij de optimale communicatiestroom rondom jouw evenement. Snel, persoonlijk en efficiënt!

Registreren
EventAssist staat al jarenlang bekend om haar betrouwbaarheid en kwaliteit en de vele mogelijkheden van het registratiesysteem. Wij hebben een professioneel support- en projectteam en begeleiden onze klanten gedurende het gehele proces. Ons systeem is geschikt voor zowel eenvoudige als complexe registraties: voor elke vraag bieden we een passende oplossing. Ook op locatie verzorgen we de registratie voor je. Voor het evenement ontvangen de deelnemers een e-ticket of PassBook ticket welke bij binnenkomst gescand wordt, al dan niet met een persoonlijke badge erbij.

Communiceren
Via de website en mailings brengen we de genodigden op de hoogte. Extra aandacht nodig? Dat kan via onze SMS module en EventApp. Verstuur pushberichten via de App en creëer interactie tussen en met de deelnemers vooraf en tijdens het evenement. Ook na het evenement houden we de aandacht van de deelnemers vast via bedankmails en evaluaties. Alle communicatie-uitingen krijgen een ontwerp passend bij de look van het evenement.

We begrijpen hoe waardevol de verzamelde informatie van de bezoekers voor jou als organisator is. Vanuit ons overzichtelijke systeem kun je de verworven informatie gemakkelijk inzetten voor volgende acties.

We hebben oplossingen voor ieder soort evenement en budget. Samen werken we aan de website, registratieformulier en mailings zodat alle volledig naar wens wordt opgezet. Liever zelf wat meer de touwtjes in handen? Ons systeem is zo opgebouwd dat je ook makkelijk zelf je weg erin zal vinden. Uiteraard staan we altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer nodig.

 

Activiteiten

EventAssist bevindt zich in de rubriek Ticketing en deelnemersregistratie.

Locatie/omgeving


Reviews