EvenementOrganiseren.nl

De Lindenhof Delft

De Lindenhof

Vraag informatie op

De Lindenhof

 

De Lindenhof is een historische evenementenlocatie in Delft. De locatie ligt op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam maar zeer rustig aan de vijver van het Agnetapark. 

Het schitterende monumentale pand bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter. Zoals de authentieke Toneelzaal uit 1914 met kolossale kroonluchters en een groot podium voor een presentatie of een spetterend feest.

Bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van het grote terras onder de kastanjebomen. De Toneelzaal en de overige ruimtes kunnen betrokken worden bij de invulling van zakelijke en particuliere evenementen van 25 tot 500 personen. Door de indeling van het pand met al zijn ruimtes is het echter al gezellig en functioneel met een gezelschap van 25 personen. De Lindenhof is eenvoudig te bereiken met de auto en openbaar vervoer en er is tevens voldoende parkeergelegenheid.

De Lindenhof is onderdeel van Event Company net als Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Activiteiten

De Lindenhof bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Feestzalen en partycentra, Trouwlocaties, Vergaderzalen.

Locatie/omgeving


Reviews