EvenementOrganiseren.nl

BYLEI & POLO BRABANT

BYLEI

Vraag informatie op

BYLEI

BYLEI is het Eindhovense evenementenbureau voor ‘onnavolgbare momenten’ van de tweelingbroers Lei en Lukas Willems. Samen met een uniek team van professionals bedenken en realiseren ze onderscheidende verhalen en campagnes. Eigenzinnig en onderscheidend, trendsettend. Dat geldt voor alles wat BYLEI ontwerpt en onderneemt. We denken graag buiten de brave lijntjes en creëren nieuwe, verleidelijke verhalen over mensen en merken. We betrekken trends uit andere branches en combineren onmogelijke verbindingen. Onze story’s gaan over het willen genieten en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het lef om het anders en vernieuwend te mogen bedenken en maken.

BYLEI creëert dierbare herinneringen. Samen bedenken en realiseren we persoonlijke ontmoetingen. Aan de hand van het bijzondere verhaal dat jullie willen vertellen. Evenementen die verwonderen. Het is onze passie om mensen te verleiden, te vermaken, te raken, te verbinden, te laten lachen en / of te verbazen met een traan en / of kippenvel. Met grote liefde voor mensen, ultieme gastvrijheid en verleidelijke omgevingen. En met hartstocht voor onze opdrachtgevers. BYLEI overtreft graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Waarbij we de gasten van onze opdrachtgevers laten onderdompelen in een verwonderlijke omgeving, waarbij we ze een onvergetelijke ervaring laten beleven.  

In 2009 zijn we gestart met Pinksterpolo, dat vanaf heden Polo Brabant heet. Dat groeit elk jaar in kwaliteit en kwantiteit, dat is wel het DNA van BYLEI. We mogen stellen dat het ondertussen een evenement van wereldklasse is, we zijn onlangs uitgeroepen door een gezaghebbende polojournalist tot een top 5 polo-evenement qua hospitality. En inderdaad wij doen er alles aan om de gasten te verwennen en zich thuis te laten voelen. In 2019 zal alweer de TIENDE editie hiervan plaatsvinden op 22 & 23 juni.

WELKOM BYLEI

 

 

Activiteiten

BYLEI bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Incentivebureaus, Bedrijfsfeest, Incentive, Productpresentatie, Sportief actief.

Locatie/omgeving


Reviews