EvenementOrganiseren.nl

Leer zelf (beter) evenementen organiseren

LeMar Event Coach

Vraag informatie op

LeMar Event Coach

 

Wil je zelf graag een zakelijk evenement organiseren maar kom je kennis te kort?  Of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? In de rol van coach, sparringpartner of mentor denk ik met je mee en vul ontbrekende vakkennis aan.  Ik ondersteun je zodat jij je rol als eventmanager goed kunt vervullen met als eindresultaat een succesvol evenement. Jij bepaalt zelf het aantal uren dat je nodig hebt.

Als ervaren eventmanager help ik mensen die zelf (beter) evenementen willen leren organiseren. Jij bepaalt waar je mee aan de slag wilt gaan.  Ik luister, breng mijn kennis en ervaring in en help je zelf oplossingen te bedenken.

Hulpvragen die regelmatig voorkomen zijn o.a. leren omgaan met stress en verantwoordelijkheid, aansturen en onderhandelen met leveranciers of beter overzicht houden. Door aan het werk te gaan met een ervaren eventmanager (en mentor en sparring partner) sta je er niet alleen voor en werk je aan je eigen ontwikkeling. De event coaching is een training-on-the-job en wordt ingevuld naar jouw behoefte. Dit kan bestaan uit mentoren, supervisie of praktijkondersteuning. Resultaat van het coachingstraject is dat jij in de praktijk snel leert doordat we dicht op de praktijk blijven en tussentijds overleggen over je aanpak en voorbereiding op lastige situaties bespreken.

Meer informatie over mijn werkwijze en voorbeelden vindt je op de website.

Activiteiten

LeMar Event Coach bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Coaching training en opleiding.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x