EvenementOrganiseren.nl

Landgoed Te Werve

Landgoed te Werve

Vraag informatie op

Landgoed te Werve

 

Op 5 minuten van Den Haag en 15 minuten van Rotterdam ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van26 hectare met vossen, fazanten en konijnen: Landgoed Te Werve.

Via de lange oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het grote terras heeft u uitzicht op de monumentale duiventoren uit 1450 en de grote vijver. Landgoed Te Werve is recentelijk volledig gerestaureerd.  

Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis maar is eigentijds ingericht met grote kroonluchters en warme kleuren. Een aantal authentieke zalen staat met elkaar in verbinding door hoge paneeldeuren.

Een combinatie van deze ruimtes voor de invulling van een zakelijke evenement tot 250 personen is hierdoor goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen uitstekend terecht. Op de 1e en 2e etage van het landhuis bevinden zich tevens diverse luxe vergaderzalen voor 6 tot 50 personen.

Landgoed Te Werve is eenvoudig te bereiken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

Te Werve Buiten

Vanaf mei tot en met september is er een buitenlocatie aan het water: Te Werve Buiten. Een unieke plek midden in de natuur. Deze Flex-tent met heaters en zonnig terras is geschikt voor events, BBQ (workshops), lunches, presentaties, borrels en diners. Landgoed Te Werve is onderdeel van

Event Company, net als Te Werve Buiten, De Lindenhof in Delft en Kasteel De Hooge

Vuursche in Baarn. Alle locaties hebben een bijzondere uitstraling en liggen centraal in de Randstad, maar zeer rustig in beschermde natuurgebieden.  

Activiteiten

Landgoed te Werve bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Feestzalen en partycentra, Trouwlocaties, Vergaderzalen.

Locatie/omgeving


Berichten van Landgoed te Werve

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x