EvenementOrganiseren.nl

Working together. Everywhere

Kinly Rental B.V.

Vraag informatie op

Kinly Rental B.V.

Kinly Rental B.V.

Hoe wij waarden leveren voor u
Helpen vorm te geven aan uw ideeën en wensen? Aankleden van uw evenementen met meer dan alleen audiovisuele ondersteuning? Daarvoor bent u bij Kinly aan het juiste adres.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren en realiseren van bedrijfsevenementen, congressen, beurzen en meer, zijn wij er om advies op maat te leveren en u volledig te ontzorgen tijdens het evenement.

Co-creëren
Op basis van uw input en wensen, zullen wij met u meedenken. En u begeleiden, door het ‘spectrum’ aan Audiovisuele-, licht, video en livestream mogelijkheden. Zodat u de juiste middelen, op het juiste moment kan inzetten om uw boodschap zo effectief mogelijk te communiceren. 

Inspiratie d.m.v. voorbeelden
Voor inspiratie, zie hieronder enkele events, waar Kinly samen met klanten, unieke ervaringen heeft gecreëerd. Van 3D projectie, interactieve posters en lichtshows – tot het live streamen van operaties.

Klik hier voor het inspiratieboekje (Coming soon)

Activiteiten

Kinly Rental B.V. bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Audiovisuele diensten, Geluid, Licht, Special effects, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Persconferentie, Netwerkevenement / receptie, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Kinly Rental B.V.

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x