EvenementOrganiseren.nl

Uw eigen kasteel, onze service

Kasteel Wijenburg

Vraag informatie op

Kasteel Wijenburg

 

 

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Daarom heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, ook op de dag zelf. Binnen ons klein maar zeer ervaren eventteam staan uw wensen voorop.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar kom langs voor een vrijblijvende afspraak op ons kasteel en laat u inspireren. We leiden u graag rond en bespreken ter plekke uw voorkeuren en wensen ten aanzien van uw zakelijke event.

We gaan samen om tafel zitten en bespreken de doelstellingen van uw event. Wij denken mee en geven advies over de invulling en mogelijkheden. Door met elkaar te brainstormen komen de mooiste programma’s tot stand.

Onze ervaring leert dat een bijeenkomst organiseren voor een organisatie soms stressvol kan zijn, u organiseert tenslotte ook niet elke dag een meeting of event die vlekkeloos moet verlopen. Wij wel! Wij ontzorgen u, samen met uw vaste contactpersoon binnen het kasteel wordt er een gedetailleerd voorstel gemaakt waarin  de hele dag in de vorm van een draaiboek wordt uitgeschreven.

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles verloopt zoals we hebben besproken. Alles met de dezelfde persoonlijke, gastvrije begeleiding die u van ons in het voortraject al gewend bent. Wij ontvangen u gasten, stemmen de benodigde techniek af, zorgen voor prachtig aangeklede zalen en laten de culinaire invulling als een rode draad door uw event lopen.

Uw event bij Kasteel Wijenburg, we doen het samen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Kasteel Wijenburg bevindt zich in de rubrieken Kastelen, land- en herenhuizen, Trouwlocaties, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Productpresentatie, Trouwfeest, Vergadering, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Kasteel Wijenburg

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x