EvenementOrganiseren.nl

I! Studio

i! Studio

Vraag informatie op

i! Studio

. i! biedt een multifunctionele locatie én faciliteert het complete creatieve, technische en productionele proces voor de meest uiteenlopende presentaties en (live) events. Een unieke, nieuwe oplossing. 

Extended Reality (XR) is de overkoepelende naam voor alle immersive technologieën zoals AR (augmented reality), VR (virtual reality) en MR (mixed reality). Met deze technologieën worden virtuele 3D omgevingen gecreëerd die volledig samensmelten met de real-life omgeving waardoor je iets of iemand in iedere gewenste omgeving kan plaatsen. Hoe dat er uit kan zien? Ook voor jouw evenement? Nou, zo ongeveer:

i! de Studio 

Basis van de XR techniek is een opstelling van LED die bestaat uit een vloer en twee wanden. Hierin bevindt zich het niet-fictieve gedeelte, zoals personen of rekwisieten. De 3D omgeving die we per project op maat creëren wordt als het ware op dit LED systeem ‘geprojecteerd’. Alles wat buiten het led systeem valt is dus virtueel oftewel Extended Reality waarbij elke vorm van interactiviteit, special effects of fictie realtime mogelijk is. Bij i! worden de producers én klanten uitgedaagd om de virtuele manier van presenteren naar een ongelimiteerd en meeslepend niveau te tillen.

XR ook voor jouw zakelijke evenement

Het is de missie van i! om al deze fantastische XR mogelijkheden bereikbaar te maken voor een bredere doelgroep, door het in te zetten voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, productlanceringen, commercials, videoclips en congressen. Waarbij er uiteraard tailor-made geschakeld kan worden binnen de beschikbare budgetten.

i! is ervan overtuigd dat bedrijven en consumenten klaar zijn voor nieuwe, grensverleggende en duurzame evenementen, congressen, presentaties en videoproducties. Zowel binnen de zakelijke markt als de entertainmentindustrie.

IPV oorsprong naast die foto van esdil (zonder groen) leek zoiets me wel wat.

Studio Highlights:

  • Custom created decors samen met u uitgewerkt
  • Crane camera + 4 vaste camera’s beschikbaar
  • Volledig interactief
  • Live verbindingen vanuit de hele wereld geïntegreerd in het decor
  • Dynamisch door het in en uitfaden van ieder gewenst object of scherm
  • Inhouse streaming platform
  • Steervolle Catering en Kleedkamer ruimte
  • Gasten worden bij ons in de watten gelegd

 

 

Activiteiten

i! Studio bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

x