EvenementOrganiseren.nl

Historia Events, historische locaties en hotels

Historia Events

Vraag informatie op

Historia Events

 

Historia Events is gespecialiseerd in historische locaties en hotels in Nederland en de rest van Europa.

Deze locaties worden gepromoot op de website www.historiaevents.nl en via social media, nieuwsbrieven, netwerkbijeenkomsten en beurzen.

Historia Events richt zich echter vooral op het geven van gratis locatieadviezen. Wie op zoek is naar een geschikte (historische) locatie voor een evenement of bijeenkomst, of naar hotelkamers (ook voor grotere groepen), kan eenvoudig bellen of mailen naar Historia Events.

Vervolgens wordt eerst gekeken naar de locaties op de website (ca. 200), anders wordt op andere manieren verder gezocht. Als daarna de beschikbaarheid is gecontroleerd bij de locaties die in aanmerking komen, worden deze aan de aanvrager voorgesteld.

Pas daarna wordt het contact gelegd tussen de aanvrager en de klant. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Het voordeel voor de aanvrager is dat veel tijd bespaard wordt met zoeken, en je komt ook bij locaties terecht die je misschien zelf niet zou hebben gevonden.

Veel van de locaties uit het programma van Historia Events zijn persoonlijk bezocht, zodat een waardevol advies kan worden gegeven.

Indien gewenst kan Historia Events ook de hele organisatie van evenementen, bijeenkomsten en incentives voor haar rekening nemen.

De historische locaties van Historia Events zijn allemaal minimaal 75 jaar oud. Het aanbod is erg gevarieerd, met kastelen, landhuizen, kerken, kloosters, theaters, grachtenpanden, industriële panden en nog veel meer.

Kortom, wie op zoek is naar een historische locatie voor evenement of bijeenkomst, in Nederland of in de rest van Europa, neemt eerst contact op met Historia Events.

 

 

Activiteiten

Historia Events bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Beursgebouwen, Congreszalen, Eventlocatie, Industriƫle locaties, Kastelen, land- en herenhuizen.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x