EvenementOrganiseren.nl

Groovy Business: de Muzikale Peptalk!

Groovy Business

Vraag informatie op

Groovy Business

 

Teambuilding? Vergadering? Relatiedag? Met muziek van van o.a. Michael Jackson, Lady Gaga, Queen, Bach, Deep Purple, Mozart, Prince, Daft Punk en Bruno Mars plant Groovy Business uw boodschap rechtstreeks in de harten van uw klanten, relaties en medewerkers .De Groovy Business Road Show is een interactieve, energizing, muzikale peptalk waarin leiderschap, samenwerken, kwetsbaarheid en passie een nieuwe dimensie krijgen. Met het spelen in een band als metafoor en heel veel muziek ervaart u hoe muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken! 

Hoe klinkt een marketeer? En een manager? En wat doen een dirigent en een productspecialist samen in een band? Hoe klinkt het als je bedrijf gaat grooven en hoe laat je je klanten co-creëren? Maar vooral: hoe bezorg je je medewerkers, collega’s en klanten een Lovely Day!Een unieke combinatie van inhoud en entertainment over onderwerpen als:

*Teambuilding / samenwerken

*Co-creatie

*Soft skills are the new hard skills

En op maat gemaakte producties voor onder andere Boskalis, Rabobank, CBS en Serious Request. De shows en lezingen zijn geschikt als ”stand alone event” of als onderdeel van een (dag-) programma. Groovy Business kan worden ingezet tijdens  (jaar-) vergaderingen, trainingen, inspiratiedagen, verander-trajecten en evenementen bij bedrijven, verenigingen, business-clubs, bestuurlijke organisaties enz. De standaard show duurt ongeveer een uur en afhankelijk van uw wensen en de rol van Groovy Business creëren wij een productie op maat. De Groovy Business Road Show is te boeken in heel Nederland en daarbuiten!

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Groovy Business bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, Artiestenbureau, Sprekersbureau sprekers, Coaching training en opleiding.

Locatie/omgeving


Berichten van Groovy Business

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x