EvenementOrganiseren.nl

Goede resultaten neerzetten in een ontspannen sfeer

Green Village

Vraag informatie op

Green Village

 

Bij Green Village huur je niet alleen de locatie. Green Village is juist een plek waar wij samen met jou de perfecte omstandigheden creëren voor jouw zakelijke bijeenkomst. Wij helpen je om een succes te maken van jouw congres, event, vergadering of training. Dit doen we al sinds 2006 met veel passie en plezier.

We zijn een familiebedrijf en gastvrijheid zit in ons DNA. Dit zorgt, samen met de landelijke omgeving, voor een ontspannen sfeer waar iedereen zich direct welkom voelt.

Centraal gelegen, midden in het groen

Ontsnappen aan de drukte van de Randstad, maar wel profiteren van de centrale ligging en goede bereikbaarheid? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Green Village ligt midden in het groen, maar toch dichtbij de diverse snelwegen en het OV. Zo kunnen jouw gasten genieten van een rustige, landelijke omgeving en blijft de reistijd beperkt.

Green Village is centraal gelegen te midden van de A2, A12 en A27. Ook met het OV is Green Village gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, is het nog maar een korte wandeling van 3 minuten naar Green Village.

Activiteiten

Green Village bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Vergaderzalen, Congres / Seminar, Jubileumviering, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x