EvenementOrganiseren.nl

Gooiland dé locatie voor jouw zakelijke evenement

Gooiland Events

Vraag informatie op

Gooiland Events

 

Welkom in Gooiland. Een van de beroemdste en misschien wel mooiste voorbeelden van het Nieuwe Bouwen. Een van Nederlands Jonge Monumenten, ontworpen door Jan Duiker en na zijn vroegtijdig overlijden afgemaakt door Bernard Bijvoet.

Misschien was het je al opgevallen dat de gangen zo lekker breed zijn. En zo licht. Klopt. Buiten is hier in Gooiland nooit ver weg. Lucht en licht zijn leidend binnen de Nieuwe Bouwen stijl. Het zijn gebouwen waarin je vrij kunt ademen en vrij kunt denken.

Gooiland is een inspirerende evenementenlocatie. Je kunt hier terecht vanaf 100 tot 1500 personen.

We durven best te zeggen dat Gooiland dé evenementenlocatie van het Gooi is. Gooiland heeft zeventien verschillende ruimtes met allemaal een eigen karakter. Geen saaie kille zaaltjes, maar inspirerende ruimtes. Wat dacht je van ons dakterras? Daar passen meer mensen op dan je denkt. Ook voor het serieuze werk kun je bij ons terecht.

Voor een congres, beurs of bedrijfsfeest. Wil je weten hoe wij die events organiseren? Kijk dan op www.gooilandevents.nl. Naast een evenementenlocatie hebben wij ook een Dutch brand hotel en een theater! Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van Gooiland.

 

Activiteiten

Gooiland Events bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Bedrijfsuitje.

Locatie/omgeving


Berichten van Gooiland Events

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x