EvenementOrganiseren.nl

GIGTECH levert goede wifi op elke locatie.

GIGTECH - WIFI op evenementen

Vraag informatie op

GIGTECH - WIFI op evenementen

 

Een goed functionerende internetverbinding is tegenwoordig minstens zo belangrijk als het hebben van goed functionerende stroom of watervoorziening. GIGTECH levert betrouwbare internet voorzieningen voor alle soorten evenementen en van elke omvang.

Of het nu gaat om alleen een goed werkende WiFi hotspot bij een (bedrijfs)presentatie of verbindingen ten behoeve van een grootschalige evenementenproductie met PIN apparatuur, kaartverkoop, grootschalige (publieks) WiFi en live video streaming, GIGTECH levert altijd de oplossing op maat, en uiterst betrouwbaar.

Tot onze klantenkring behoren een zeer divers aanbod aan evenementen: van o.a. Pinkpop, Lowlands en Concert at Sea tot het International Film Festival Rotterdam, de Libelle Zomerweek en de Europort beurs.

Er zijn nog maar weinig evenementen waarbij het internet op het event geen belangrijke rol speelt. Of het nu gaat om een interactief congres, een presentatie of een netwerkevent, het belang van goed mobiel internet op de locatie wordt alleen maar groter!

 

                  

Activiteiten

GIGTECH - WIFI op evenementen bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Verhuur & verkoop, Wifi en internet, Bedrijfsfeest, Beurs, Symposium.

Locatie/omgeving


Berichten van GIGTECH - WIFI op evenementen

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x