EvenementOrganiseren.nl

De 19-jarige Geraldine had wel zin in een verandering, nam een sprong in het diepe en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’.

Geraldine Kemper

Vraag informatie op

Geraldine Kemper

De 19-jarige Geraldine had wel zin in een verandering, nam een sprong in het diepe en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft, zonder dat ze dat zelf wist op dat moment. Ze wint het programma en mag zichzelf gaan bewijzen voor de camera als presentatrice van o.a. ‘Try Before You Die’.

Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van ‘Spuiten&Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Elk seizoen maakt Geraldine weer uiteenlopende items en zoeken ze ook de grenzen van seks en drugs op in het buitenland.

Door de jaren heen heeft ze vele programma’s achter haar naam staan. Samen met collega Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het programma: ‘Proefkonijnen.’

Vijf jaar geleden kwam haar droom uit en reist ze voor BNN de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige plekken voor het programma ‘3 Op Reis’ en voor ‘Trippers’ bezoekt ze prachtige landen, met soms heftige verhalen. Dit jaar heeft Geraldine nieuwe programma’s achter haar naam staan waarin ze heftige verhalen laat zien. In Misbruikt maakt Geraldine Kemper met vier slachtoffers
van seksueel misbruik een reis door het verleden.

Showfacts Presentaties:
- Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement


WIE ZIJN WIJ
BedrijfsEntertainment.nl is ontstaan vanuit het gerenommeerde AT Bookings; het artiestenbureau waar o.a. Anouk, Kane & Di-rect hun live-carrière gestart zijn.

BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van uw evenement waarbij wij ons focussen op de juiste match tussen uw doelgroep, gelegenheid en entertainment.

Activiteiten

Geraldine Kemper bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, Presentatoren en sprekers.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x