EvenementOrganiseren.nl

Wij zijn FourParties

FourParties

Vraag informatie op

FourParties

 

Bent u op zoek naar geschikt horecapersoneel voor uw bedrijf of gewoon bij u thuis? Komt u net een kok tekort of meldt iemand zich op een slecht moment ziek? Wij bieden flexibele en ervaren uitzendkrachten voor al uw horecaklussen. FourParties denkt graag met u mee en is gespecialiseerd in het opvangen van last-minute wijzigingen.

Wij werken met Leidse, Amsterdamse en Haagse studenten en andere professionals die geselecteerd worden op enthousiasme, vriendelijkheid en horeca-feeling.

Zoekt u personeel voor een mega feest, een intiem familiediner, product-presentatie of jubileumfeest: wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende partijen.

Wij ondersteunen

FourParties doet meer dan alleen personeel leveren. Voor de complete verzorging van uw evenement denken wij ook graag met u mee. We bieden persoonlijke en professionele service met als resultaat een evenement die volledig is toegespitst op uw wensen.

Wij bedienen

Bij cateringklussen, evenementen en feesten leveren wij enthousiast, zelfstandig en vriendelijk personeel. Wij leveren bedienend personeel, barmedewerkers, hostesses, en garderobemedewerkers. Ons personeel kan ondersteunen bij de op- en afbouw en andere werkzaamheden.

Wij koken

Zoekt u een keukenhulp of een zelfstandig werkend kok? FourParties zoekt graag voor u en levert voor zowel lange termijn als eenmalig op evenementen ondersteuning voor in de keuken.

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@fourparties.nl

Activiteiten

FourParties bevindt zich in de rubrieken Personeel evenementen, Horeca.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x