EvenementOrganiseren.nl

Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties.

Faber audiovisuals

Vraag informatie op

Faber audiovisuals

Toonaangevend
Faber Audiovisuals is een snel groeiend, toonaangevend bedrijf op de Europese verhuurmarkt van LED-schermen en in de realisatie van audiovisuele totaalproducties.

'Van alle markten thuis'
Wij zijn internationaal actief in de wereld van tv, sport, muziek en corporate events bij producties van iedere omvang. Onze werkzaamheden variëren van het leveren van crew en materialen tot aan, wat meestal het geval is, de organisatie en uitvoering van een volledig geïntegreerde audiovisuele totaal productie.

Gedreven vakmensen met een no-nonsense mentaliteit
Een team van 150 gedreven vakmensen en de korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen voor een optimaal contact tussen opdrachtgever en uitvoerenden, waardoor snel geschakeld kan worden bij veranderingen in de aanvraag.

Eigen voorraad en logistiek
Op dit moment beschikt Faber Audiovisuals over een LED vloot van ongeveer 16.000 m2. Dit betreft niet alleen outdoor LED en SMD schermen, maar ook veel creatieve LED producten en indoor SMD schermen met hoge resoluties. De creatieve en indoor schermen worden in Nederland veel voor TV en concerten ingezet.

Een volledig overzicht van projecten en apparatuur is te vinden op onze website

Activiteiten

Faber audiovisuals bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Standbouw, Audiovisuele diensten, Lasershows, Geluid, Licht, Bedrijfsuitje.

Locatie/omgeving


Bereikbaarheid

  • Eigen parkeergelegenheid
  • Parkeerplaatsen

Bijzonderheden

  • Beamer aanwezig
  • Draadloos internet / Wifi
  • Geluidsinstallatie aanwezig

Berichten van Faber audiovisuals

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x