EvenementOrganiseren.nl

De perfecte match voor de organisatie van al uw events en bijeenkomsten!

Eventerim, Event- en Congresmanagement

Vraag informatie op

Eventerim, Event- en Congresmanagement

 

'De ontmoeting' is een uitermate sterk communicatiemiddel, veelal vormgegeven in een persoonlijke afspraak of een evenement.

Het is daarbij van belang dat je weet wat je wilt of wilt verkopen, dat je je doelgroep duidelijk in beeld hebt, je doelen stelt en die vertaald naar een effectief evenement of meeting. Het event moet vervolgens binnen de gestelde kaders en het beschikbare budget (creatief) vorm gegeven, georganiseerd en geproduceerd worden. Een dergelijk(e) evenement of meeting vraagt direct aansluitend ook om vervolgacties en een goed overzicht van de 'return of investment' (ROC)...

Ofwel, dit gaat ver voorbij aan alleen even 'de slingers ophangen'!

Met mijn bedrijf Eventerim, Event en Congresmanagement weet ik heel goed waar Abraham de mosterd vandaan haalt. De afgelopen 16 jaar was ik nauw betrokken bij en/of verantwoordelijk voor de planning en organisatie van ruim 1.500 evenementen, congressen, feesten, kick-off meetings, jubilea of andere bijeenkomsten. Ik bedenk, plan, organiseer en voer uit. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Ik ben lid van een actief netwerk van ervaren eventprofessionals, communicatiedeskundigen en congresspecialisten. Dit netwerk deelt op regelmatige basis kennis, kunde en ervaringen maar biedt ook gelegenheid tot snelle opschaling en continuïteit.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die een gedenkwaardig en rendabel evenement organiseert? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

 

Activiteiten

Eventerim, Event- en Congresmanagement bevindt zich in de rubriek Evenementenbureau.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x