EvenementOrganiseren.nl

Event Medical Service B.V. – Medische hulpverlening bij evenementen

Event Medical Service B.V.

Vraag informatie op

Event Medical Service B.V.

 

Event Medical Service staat voor volledige professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, (pop)concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Of het binnen is in een stadion, concerthal of sporthal, buiten op een festivalterrein, op het strand of ter water.  Wij kunnen ons overal op aanpassen.

Kwalitatieve zorgverlening

Ons medische team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Zij beschikken altijd over de juiste diplomering. De hulpverlening is conform de Nederlandse wettelijke kaders en normen en voldoen hiermee aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Met ruim 900 medewerkers organiseren wij de medische hulpverlening op meer dan 1500 evenementen per jaar. Wij beschikken o.a. over ambulances (auto en motoren), medische voertuigen voor op verschillende terreinen, Fire & Rescue voertuigen, hulpverleningsfietsen, reddingsboten en Medical Units.

Celebrate Safe

EMS is nauw betrokken bij de campagne Celebrate Safe, heeft zitting in de begeleidingscommissie van Unity en heeft een unieke plaats binnen de begeleidingscommissie van het DIMS dat is aangesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. EMS is uniek in een primaire samenwerking met het Trimbos Instituut omtrent het monitoren van de middelenmarkt en eventuele gezondheidsverstoringen. En heeft een convenant afgesloten met verslavingsinstelling Novadic-Kentron.

Event Medical Service is onderdeel van Dutch Safety Group.

Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid voor uw evenement en onderneming.

 

Activiteiten

Event Medical Service B.V. bevindt zich in de rubrieken Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Ontvangsten, Open dag, Personeelsfeest, Sponsorevenement, Sportief actief, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x