EvenementOrganiseren.nl

Epic Shelters

Epic Shelters

Vraag informatie op

Epic Shelters

 

Epic Shelters biedt een uitgebreid assortiment shelters voor uw event. Groot, klein, opvallend of juist niet: Epic Shelters heeft het perfecte dak voor uw bezoeker.

Begonnen met 7 dakzeilen, maar inmiddels 233 dakzeilen waarmee 200 shelters mee kunnen bouwen. Niet alleen in Nederland zijn we te bewonderen maar ook in Belgie, Engeland, Oostenrijk, Duitsland en Mexico. Van de grootste festivals zoals Tomorrowland, Mysteryland, Parookaville, Electric Love, Boomtown, 7th Sunday Festival en Lowlands tot aan de kleinste feesten of partijen, Epic Shetlers helpt jou aan dé perfecte overkapping.

Met 12 verschillende soorten shelters die in meerdere aantallen gemaakt zijn en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Waar de shelters op het begin alleen werden ingezet als overkapping op festivals of evenementen tegen regen of zon, worden de shelters tegenwoordig ook ingezet als volledige area’s, foodarea’s of baroverkappingen. 

Epic Shelters kan ieder idee omzetten in een Custom Made Shelter. Met in-house constructeurs, zeilmakers en de mogelijkheid tot Full Color prints, zijn de mogelijkheden eindeloos. Buiten ons veelzijdige assortiment zijn er dus nog veel meer mogelijkheden om uw evenement te voorzien van een unieke overkapping.

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Epic Shelters bevindt zich in de rubrieken Verhuur & verkoop, Tenten, Tenten, hallen en popup accommodaties, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Open dag.

Locatie/omgeving


Berichten van Epic Shelters

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x