EvenementOrganiseren.nl

Entranz - De 1e data driven ticketprovider van Nederland

Entranz

Vraag informatie op

Entranz

 

 

Entranz is opgericht in 2010 als alternatief voor de grote providers zoals Eventbrite en Paylogic. Onze filosofie is dat een evenement vaak een feestje moet zijn, maar dat het aankoopproces dat niet vaak is.

Geld uitgeven is nooit leuk, maar je kunt dit ook zo gebruiksvriendelijk inrichten dat het al voorpret wordt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een serieuze speler op de Nederlandse markt met als WHY “We believe that every event should touch a single soul“. In alles wat wij doen, willen wij verbazen en je raken. Niet alleen onze klanten, maar ook de klanten van onze klanten.

De gasten van festivals, evenementen, beurzen, congressen en feesten. Niet alleen met een uitstekende service, eerlijke prijs en gebruiksvriendelijke toepassingen, maar juist ook door slimme techniek en innovatie.

Een evenement organiseren is al moeilijk genoeg en onze taak is om de verkoop van tickets zo eenvoudig mogelijk te maken waarbij we elke dag weer kunnen verbazen op een positieve manier. En het gebruik van Entranz als ticketprovider is voor organisatoren volledig gratis. Welkom bij Entranz!

Activiteiten

Entranz bevindt zich in de rubrieken Marketing & Promotie, Ticketing en deelnemersregistratie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x