EvenementOrganiseren.nl

Winst en continuïteit van een event komt met de beste leveranciers!

Easy2Rent B.V.

Vraag informatie op

Easy2Rent B.V.

Easy2Rent is al meer dan 32 jaar een verhuurprofessional van professionele IT en AV apparatuur. Betrouwbaarheid en oplossend vermogen zijn onze motieven en service schrijven wij met hoofdletters.  In de Benelux is er geen beurs, congres of evenement waar wij niet geleverd hebben en tot op heden nog steeds leveren. De rest van Europa komt langzaam onze kant op of Easy2Rent gaat zelf die kant op.

Onze strategie

We bieden 100% tevredenheidsgarantie. U krijgt een volledige creditnota als wij niet naar behoren hebben geleverd. Onze expertises van ICT en AV gerelateerde producten en diensten zijn in de afgelopen 15 jaren zorgvuldig opgebouwd en worden dagelijks bijgewerkt, opgevijzeld en aangeschaft. Binnen het bedrijf staan de collega’s centraal, daarbuiten onze relaties. Deze focus is voorwaarde om onze diensten tot grote hoogte te brengen en te houden. Meedenken in alle wenselijke situaties en oplossingen voor iedere uitdaging.

Betrouwbare partner

Dankzij deze instelling zijn wij door de jaren heen een betrouwbare partner gebleken waar onze opdrachtgevers graag mee samenwerken. Onze ervaring heeft in het verleden steeds een krachtige bijdrage kunnen leveren in het succes van een evenement, beurs of congres. De beste apparatuur gecombineerd met een hoogwaardige service door betrokken engineers maakt van ieder evenement een succes.

Activiteiten

Easy2Rent B.V. bevindt zich in de rubrieken Marketing & Promotie, Presentatie, techniek & Software, Audiovisuele diensten, Klantendag, Ontvangsten, Open dag.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x