EvenementOrganiseren.nl

Dutch Food Concepts

Dutch Food Concepts

Vraag informatie op

Dutch Food Concepts

Dutch Food Concepts staat voor modern ambachtelijke en typisch Hollandse cateringconcepten. Wat ons onderscheid van andere bedrijven?

Wij geloven in de kracht van een concept, in plaats van een product. We verkopen niet zomaar een stroopwafel of een portie poffertjes, de gehele uitstraling om het product heen maakt ons uniek! Onze producten worden altijd op een ambachtelijke manier bereid, maar dan in een hip/modern jasje.

Wij begrijpen als geen ander wat ervoor nodig is om op volle toeren te draaien bij evenementen en op locaties met grote bezoekersaantallen. Op hoge snelheid, met hoge en ambachtelijke kwaliteit. Met onze cateringconcepten bieden wij gerenommeerde merken en bedrijven de mogelijkheid hun zichtbaarheid en toegankelijkheid te vergroten.

Op landelijke en wereldwijd bekende locaties, waar we Hollandse lekkernijen op een frisse en originele manier presenteren. Onze speciaal ontwikkelde en zeer flexibele mobiele units kunnen fungeren als blikvanger of juist opgaan in de sfeer van een locatie of evenement.

Traditionele, Hollandse producten komen daarmee helemaal tot leven op events, beurzen, festivals en in pop-up-stores.

Activiteiten

Dutch Food Concepts bevindt zich in de rubriek Partycatering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x