EvenementOrganiseren.nl

Digitaal wordt het nieuwe normaal.

Digivent

Vraag informatie op

Digivent

Nadat je als bezoeker met een persoonlijke code hebt ingelogd, kom je in de lobby van een virtuele locatie terecht. Vanuit deze lobby kan je met een simpele muisklik naar de plenaire zaal of diverse breakout zalen gaan, maar ook naar het netwerkplein of de exposantenhal.

Échte totaalbeleving

De bedenkers achter Digivent komen niet uit de wereld van AV-bedrijven en techniek, maar uit de wereld van TV-producties en evenementenorganisatie. Beleving creëren staat bij hen centraal. Presentaties worden op flitsende, TV-achtige wijze geschakeld waardoor je als bezoeker geboeid blijft kijken, het verhaal uitstekend kan volgen en de boodschap beter in je opneemt. Misschien nog wel beter dan in een zaal. Vergelijk het met een voetbalwedstrijd op TV of live in een stadion.

Interactie gaat bij Digivent verder dan een Chatbox. Natuurlijk kan je als bezoeker vragen stellen aan de sprekers of deelnemen aan peilingen. Maar wanneer het event hierom vraagt, kunnen deelnemers bijvoorbeeld in kleine groepen live met elkaar discussiëren, waarna in de plenaire zaal per groep feedback wordt gegeven. Kortom, je neemt écht actief deel aan het event!

In de Networking Lounge kan je écht netwerken met andere deelnemers. Hier zijn bijvoorbeeld groepen ingedeeld op basis van interesse of vakgebied. Je kan eenvoudig aansluiten bij een gesprek van je voorkeur of wisselen tussen gespreksgroepen. Ook kan je zien wie er nog meer aan de tafels zitten en zodoende contact zoeken met specifieke andere deelnemers.

In de Exhibit Hall kunnen exposanten zich presenteren met een heuse virtuele stand. Hier kan je als bezoeker een video of presentatie van het betreffende bedrijf bekijken, brochures inzien en downloaden. En tot slot in contact komen met de standhouders, via een LinkedIn connectie of door direct een videogesprek met hen te starten.

Events zonder grenzen

Het Digivent platform is technisch uitermate geschikt gebleken voor internationale events. En dat gaat verder dan streamen naar wereldwijde deelnemers. Zoals bijv. een duo-presentatie van twee sprekers die gelijktijdig vanuit verschillende landen samen het verhaal doen.

Kortom, met een event op het platform van Digivent valt er veel te beleven! Of het nu alleen een digitaal event betreft of een hybride vorm in combinatie met een live event. En worden technisch steeds opnieuw de grenzen verlegd om deze beleving nog verder te versterken.

 

Enkele reacties van deelnemers:

“very cool, virtual keynote taken to the next level”

“really good user experience with very interesting tracks”

“Kudos for the organization, great event in these COVID-19 period”

“Net echt. Complimenten aan de organisatie voor de uitstekende technische werking”

 

Activiteiten

Digivent bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x