EvenementOrganiseren.nl

De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West.

Dennis Weening

Vraag informatie op

Dennis Weening

De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’

In 2008 wordt RTL5 de zender waar Dennis te zien was in het programma RockNation, samen met AT oprichter Edwin Jansen. Eind 2008 gaat hij op reis voor het programma RTL Travel.

In 2009 heeft Dennis definitief zijn naam gevestigd bij RTL5 en tekent hij een contract bij de zender. Samen met Klaas van der Eerden en Wytske Kenemans neemt Dennis de presentatie van kijkcijferhit Wipeout voor zijn rekening. Ook is hij te zien als presentator van o.a. Ibiza 24/7 en The Pain Game en presenteert hij meerdere seizoenen samen met de Belgische An Lemmens het succesvolle dansprogramma ‘So You Think You Can Dance’.

Andere programma’s die Dennis de afgelopen jaren heeft gepresenteerd, zijn onder andere Killer Karaoke, The Hit, ‘Tourette On Tour, het veelbesproken programma Project P. over pesten, Bizarre Eters, Bizarre Slapers en Adam zkt Eva VIPS. Maar hij is vooral bekend van het al jaren zeer succesvolle survivalprogramma ‘Expeditie Robinson’. In november 2015 wordt de realityreeks Blind Naar De Top uitgezonden: een groep blinden en slechtzienden gaat op expeditie naar de top van de Kilimanjaro. De tocht wordt geleid door professioneel bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Dennis Weening en Lieke van Lexmond maken de klim beiden geblinddoekt uit solidariteit.

Dennis is daarnaast ook zeer geregeld actief als host van festivals. Zo presenteerde hij o.a. Paaspop Schijndel, Koninginnenach, Beatstad, Bevrijdingsfestivals en Lowlands, maar hij is ook gastheer van (zakelijke) evenementen voor diverse opdrachtgevers. Tevens is hij een graag geziene gast in diverse tv programma’s als ‘Door Het Oog van de Naald’, ‘De Jongens Tegen De Meisjes’, ‘Echt Waar?!’, ‘Goor Draait Door’, ‘MolTalk’, Het Collectief Geheugen, Wie Ben Ik? e.a.

Dennis wordt ook regelmatig ingezet voor mediacampagnes, zoals voor Ditzo, Jack Daniel’s en Heineken. Daarnaast verleende hij zijn stem aan De LEGO Batman film als De Joker (2017) en samen met collega Nicolette Kluijver aan Bigfoot Junior (2017) als het wasberen echtpaar Trapper en Weecha.

Het management wordt verzorgd door AT Productions.

Showfacts Dennis Weening:

– Presentaties voor evenementen en festivals

– Presentaties tot 4 uur

– Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

– Vaste presentator RTL5

WIE ZIJN WIJ
BedrijfsEntertainment.nl is ontstaan vanuit het gerenommeerde AT Bookings; het artiestenbureau waar o.a. Anouk, Kane & Di-rect hun live-carrière gestart zijn.

BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van uw evenement waarbij wij ons focussen op de juiste match tussen uw doelgroep, gelegenheid en entertainment.

Activiteiten

Dennis Weening bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, Presentatoren en sprekers.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x