EvenementOrganiseren.nl

De Veerensmederij

De Veerensmederij

Vraag informatie op

De Veerensmederij

 

Jouw evenement op de Wagenwerkplaats

Organiseer een prachtig evenement in De Veerensmederij, één van de pareltjes van de Wagenwerkplaats. In deze historische omgeving naast station Amersfoort Centraal vindt je verschillende industriële locaties. De Veerensmederij ademt nostalgie en is geschikt voor groepen tot 400 personen.

Historisch en industrieel

De tijd lijkt stil gestaan te hebben in De Veerensmederij. Je ziet meteen dat dit pand historie geschreven heeft. De karakteristiek hoge schoorstenen, gietijzeren vensters en ijzeren dakspanten herinneren gasten aan de tijd dat hier de onderstellen voor treinwagons gemaakt werden. Nu dient dit historische gebouw, voorzien van alle moderne faciliteiten, als decor voor een geslaagd congres of een klantendag!

Alle ruimte voor zakelijke evenementen

De Veerensmederij biedt plaats aan groepen tot 400 personen. Begin met alle gasten samen in de theaterzaal met theateropstelling. De zaal is flexibel in te richten met of zonder podium en tribunes. In de foyer geniet je van een heerlijke maaltijd en op het grote buitenterras is er gelegenheid voor een ontspannen borrel. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Goed bereikbaar met de trein en met de auto

De Veerensmederij bevindt zich vlak achter Station Amersfoort Centraal, wat ideaal is voor gasten die met het openbaar vervoer reizen. Met de auto ben je via de A1 en de A28 snel bij dit rijksmonument.  Met 400 parkeerplaatsen (uitbreiding mogelijk) is een plekje voor je auto vinden geen enkele moeite.

Laat je gegevens achter in het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor je congres, relatiedag, productintroductie, feest of netwerkevent. Wij denken graag mee!

Activiteiten

De Veerensmederij bevindt zich in de rubrieken Industriƫle locaties, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Klantendag, Presentatie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x