EvenementOrganiseren.nl

Crowd Support: voor zekerheid

Crowd Support

Vraag informatie op

Crowd Support

Crowd Support staat voor de perfecte balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Als vooraanstaande dienstverlener in evenementenbeveiliging en crowd management zijn wij de zekere factor bij elk event.

Wij dragen bij aan de veiligheid en optimale beleving van onder meer concerten, festivals, sport-, media- enbedrijfsevenementen. Daarbij begrijpen wij wat gasten verwachten en weten wij hoe de massa zich beweegt.

Met diensten als beveiliging, hospitality en risicomanagement bieden wij voor ieder event een totaaloplossing in zekerheid.

Als specialist op het gebied van evenementenveiligheid zijn wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij uw evenement. Met onze jarenlange ervaring beoordelen wij welke veiligheidsmaatregelen nodig, mogelijk en wenselijk zijn. Dit vertalen we in een slimme mix van mensen, middelen en maatregelen die niet alleen de kwaliteit van uw evenement verbeteren, maar vaak ook kostenbesparend zijn. 

Hierin zijn onze mensen ons visitekaartje. Onze goed getrainde medewerkers onderscheiden zich in betrokkenheid, flexibiliteit en hun representatieve uitstraling. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Zodat uw gasten zich welkom voelen en ongestoord kunnen genieten van uw evenement. 

Wilt u helemaal nergens meer omkijken naar hebben? Als onderdeel van de Safety Group kunnen wij u compleet ‘ontzorgen’. Van verkeer en mobiliteit en vervoer naar uw evenement, tot aan ticketing, beveiliging en hostmanship.

Crowd Support. Voor zekerheid.

 

Activiteiten

Crowd Support bevindt zich in de rubrieken Personeel evenementen, Beveiliging en beveiligingsagenten.

Locatie/omgeving


Berichten van Crowd Support

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x